Medlemsfordeler

Som medlem i Det norske hageselskap får du årlig 10 utgaver av Norsk Hagetidend og svar på dine hagespørsmål fra våre fageksperter. Dessuten får du en rekke gode medlemsrabatter på hageutstyr og andre tjenester, som hageplanlegging og juridisk bistand. Les om alle fordelene her. Mange hagelag har også lokale rabattavtaler – se etter tilbud der du bor.

Norsk Hagetidendht_forsider

Landets største hageblad og  medlemsbladet som kommer ut 10 ganger i året. Bladet er det eneste i sitt slag som er spesielt tilpasset norske forhold og klima. Her finner du reportasjer og tips om alle sider ved et allsidig hagebruk.

Hagelag

Hagelagene finner du rundt i hele landet. De tilbyr blant annet et variert møteprogram med spennende foredragsholdere, frø- og plantebytte, hagevandringer og turer. Mange av medlemmene i hagelagene har dyrket sin hage lenge og har stor kunnskap som de gjerne deler med andre.

Hagehjelpen

Som medlem av Hageselskapet kan du få svar på alle hagerelaterte spørsmål. Enten du har stor hage, en liten hageflekk, balkong eller kanskje en takterrasse, ingen spørsmål er for små. Stauder, prydbusker, grønnsaker, bær, dam, kompostering, jord, gjødsel, dyrking i veksthus … Hageselskapets fageksperter kan alt! Les mer

Hjelp til hageplanlegging

Hageselskapet har etablert et nettverk av hageplanleggere. Du kan få inntil tre timers hjelp med hageplanlegging til medlemspris kr. 3000 inkl. mva., reisetid og reisekostnader.

Halv pris på Hagemessen

Ved å vise medlemskortet i billettluken, får du halv pris på inngangsbilletten til den årlige Hagemessen på Lillestrøm. Billetten kan ikke kjøpes på nett, kun i billettluken. Gjelder ikke allerede rabatterte billetter (honnør).
hagemessen.no

Rabatt på Jorakompost

Av ditt matavfall lager du den beste, næringsrike jorda. Ferdig resultat på 6–8 uker. Enkel tømming – miljøvennlig. Medlemmer får 7 % rabatt ved kjøp hos Team Henriksen.

Rabatt på hageredskaper hos Vien Compagniet

Du får 20 % på utvalgte Burgon & Ball redskaper. Kolleksjonen kan du se her.

Rabatt på Bokashi kjøkkenkompostkjokkenkomopst_3_72dpi

Medlemmer i Hageselskapet får kr 100 i rabatt på alle bokashi-sett i nettbutikken: bokashinorge.no/nettbutikk
. Med bokashi kjøkkenkompost omdannes alt matavfall til næringsrik jord og gjødsel på noen uker. Bokashi er enkelt, tar liten plass og lukter ikke vondt.

Slik gjør du på handlekurv-siden i nettbutikken:
1. I feltet «Kupongkode» skriv: Hageglad01
2. I feltet «Merknad til kupongkode» skriver du medlemsnummeret ditt i Hageselskapet
3. Klikk «Bruk rabattkupong» og du får 100 kroner i rabatt på valgt bokashisett

Rabatt på Gardena-produkter hos Proffhagen

10 % rabatt på alle Gardena-produkter i nettbutikken Proffhagen.no, som har et stort utvalg av vanningssystemer og hageredskaper.  Slik gjør du: Send ditt medlemsnummer til post@proffhagen.no. Du få tilsendt en rabattkode som du bruker hver gang du handler. Tilbudet gjelder ikke på allerede nedsatte varer.

Rabatt hos LOG26.2.2016 LOG LOGO

Hageselskapet har inngått en samarbeidsavtale med LOG om kjøp av hagerelaterte produkter som ikke alltid er å få kjøpt på vanlige hagesentra og til gode priser.Tilbudet går via hagelagene, som igjen videreformidler til sine medlemmer. Hør med ditt lokale hagelag.

Rabatt på hestegjødsel Equus Plus

Medlemmer får 40 % rabatt på Equus Plus hestegjødsel + gratis frakt ut juli 2018. Minimumsbestilling er én eske med 10 pakker à 2 liter, så dette passer for lokale hagelag eller når flere medlemmer går sammen. Produktserien Equus er basert på hestemøkk, laget av bærekraftige ressurser gjennom returordningen Bioretur.
Klikk her for mer info om produktet
Klikk her for bestilling

Rabatt på Shropshire Seaweed vekststimulant

Hageselskapet har en avtale med Nordlie Agenturer. Hagelag kan bestille Shropshire Seaweed vekststimulant, produsert av tang, til rabattert pris. Ta kontakt med ditt hagelag for informasjon om bestilling. Shropshire Seaweed med sine stimulerende mikronæringsstoffer, kombinert med ordinær gjødsling, gir økt vekst, bedre plantehelse og over tid forbedret jordsmonn. For bestilling og informasjon: nordlieagenturer.no

Small Danish Hotels

Hageselskapet har inngått et samarbeid med Small Danish Hotels, en sammenslutning av privateide kroer, hoteller, slott og herregårder over hele Danmark. For mer informasjon og bestilling av gode tilbud med spesialrabatt for deg som medlem, gå til: smalldanishhotels.dk/hageselskapet.
Følg også med på annonser i Norsk Hagetidend for aktuelle tilbud.
Storytel_color_pos_M_rgb

Lydbøker fra Storytel

Medlemmene våre får dobbel prøvetid, 30 dager gratis bruk uten forpliktelser. Bøker i alle kategorier, for leseglade i alle aldre.

Gratis tolkning av jordprøveresultater

Jordanalyser gir grunnlag for riktig gjødsling og kalking, noe som sikrer optimale vekstforhold. Hageselskapet samarbeider med Eurofins, som analyserer jordprøvene i sitt laboratorium. Ønsker du en praktisk tolking av prøveresultatet utført av vår jordekspert, kryss av for dette på bestillingen og oppgi medlemsnummer.
Les mer
Bestillingsskjema
Prisliste jordanalyser

Hadeland Glassverk

Hyggelige tilbud på Glassverket for hagefolket. Medlemskortet gir følgende fordeler:

  • Gratis inngang i Glasshytta og Glassmuseet
  • Halv pris på guidet omvisning for grupper (må forhåndsbestilles på: booking@hadeland-glassverk.no eller 61 31 66 19)
  • 10 % rabatt på egenprodusert varer

Også på Thorbjørnrud hotell og konferansesenter er det ting av interesse for hageinteresserte. Hagelag som ønsker seg en tur hit kan ta kontakt med hotellet for nærmere informasjon om hagebesøk: booking@thorbjornrudhotell.no. Tilbudet inkluderer et kåseri om stedet, hagevandring og lunsj – gjerne i hagen dersom været tillater det.

Juridisk bistand fra Langseth Advokatfirma

Er naboens trær for høye, eller plages du av støy? Har du kjøpt hus eller hytte og oppdaget mangler? Skal du bygge på, eller har du mottatt krav fra grunneier om festeavgift? Hageselskapet har inngått et samarbeid med Langseth Advokatfirma DA, som gir medlemmene adgang til 30 minutters gratis juridisk bistand over telefon. Alternativt en skriftlig vurdering til offentlig godkjent minstesats på kr 970 + mva, dvs. kr 1212. For eventuell videre saksbehandling får man 15 % rabatt på advokatkontorets ordinære timesatser. Kontaktperson: Advokat Einar Langseth.

Rabatt hos Din lokale gartner, Rom Hagemiljø

10 % på alt som kjøpes gjennom nettbutikken. Slik gjør du: Send ditt medlemsnummer til cecilie@hagelandrom.no for å få aktivert din rabattkode i nettbutikken. Etterpå kan du bruke rabattkoden hver gang du handler og automatisk bli trukket 10 %.

Rabatt hos Hageredskaper.no

Medlemmer i Hageselskapet får 20 % rabatt på alle hageredskaper fra DeWit, kjøpt gjennom nettbutikken. De har et bredt utvalg av nyttige redskaper, alle smidd i stål som holder seg skarpt. Slik oppnår du rabatten i nettbutikken til DeWit: Send ditt medlemsnummer i Hageselskapet til post@hageredskaper.no og vi sender deg rabattkoden.

Rabatt på Stena Line

Medlemmer får 15 % rabatt på strekningen Oslo–Frederikshavn og 10 % på andre linjer. Les mer

Rabatt på garn fra MadeByYou

Medlemmer får 15 % rabatt ved kjøp av garn i nettbutikken MadeByYou.no. For å utløse rabatten, oppgi koden «hage» ved bestilling. Rabatten blir automatisk fratrukket.