Medlemsfordeler

Norsk Hagetidend

ht_forsiderLandets største hageblad og  medlemsbladet som kommer ut 10 ganger i året. Bladet er det eneste i sitt slag som er spesielt tilpasset norske forhold og klima. Her finner du reportasjer og tips om alle sider ved et allsidig hagebruk.

Hagelag

Hagelagene finner du rundt i hele landet. De tilbyr blant annet et variert møteprogram med spennende foredragsholdere, frø- og plantebytte, hagevandringer og turer. Mange av medlemmene i hagelagene har dyrket sin hage lenge og har stor kunnskap som de gjerne deler med andre.

Våre fageksperter

Som medlem av Hageselskapet har du mulighet til å få svar på alle hagerelaterte spørsmål. Enten du har stor hage, en liten hageflekk, balkong eller kanskje en takterrasse, ingen spørsmål er for små. Stauder, prydbusker, grønnsaker, bær, dam, kompostering, jord, gjødsel, dyrking i veksthus…fagekspertene kan alt! Les mer om fagekspertene.

Hjelp til hageplanlegging

Hageselskapet har etablert et nettverk av hageplanleggere. Du kan få inntil tre timers hjelp med hageplanlegging til medlemspris kr. 3000,- inkl. mva, reisetid og reisekostnader.

Rabatt på Jorakompost

Av ditt matavfall lager du den beste, næringsrike jorda. Ferdig resultat på 6-8 uker. Enkel tømming – miljøvennlig. Medlemmer får 7 % rabatt ved kjøp.

Rabatt på hageredskaper hos Vien Compagniet

Du får 20 % på utvalgte Burgon & Ball redskaper. Kolleksjonen kan du se her.

Rabatt på Bokashi kjøkkenkompost

Medlemmer i Hageselskapet får kr 100 i rabatt på alle bokashi-kit i nettbutikken: bokashinorge.no/nettbutikk/
. Med bokashi kjøkkenkompost omdannes alt matavfall til næringsrik jord og gjødsel på noen uker. Bokashi er enkelt, tar liten plass og luktkjokkenkomopst_3_72dpier ikke vondt.

Slik gjør du på handlekurv-siden i nettbutikken:

  1. I feltet “Kupongkode” skriv: Hageglad01
  2. I feltet “Merknad til kupongkode” skriver du medlemsnummeret ditt i Hageselskapet
  3. Klikk “Bruk rabattkupong” og du får kr 100 i rabatt på valgt bokashi-kit

LOG

26.2.2016 LOG LOGOHageselskapet har inngått en samarbeidsavtale med LOG om kjøp av hagerelaterte produkter som ikke alltid er å få kjøpt på vanlige hagesentra og til gode priser.Tilbudet går via hagelagene, som igjen videreformidler til sine medlemmer. Hør med ditt lokale hagelag.

Small Danish Hotels

Hageselskapet har inngått et samarbeid med Small Danish Hotels, en sammenslutning av privateide kroer, hoteller, slott og herregårder over hele Danmark. For mer informasjon og bestilling av gode tilbud med spesialrabatt for deg som medlem, gå til: smalldanishhotels.dk/hageselskapet.
Følg også med på annonser i Norsk Hagetidend for aktuelle tilbud.
Storytel_color_pos_M_rgb

Lydbøker fra Storytel

Medlemmene våre får dobbel prøvetid, 30 dager gratis bruk uten forpliktelser. Bøker i alle kategorier, for leseglade i alle aldre.

Gratis tolkning av jordprøveresultater

Jordanalyser gir grunnlag for riktig gjødsling og kalking, noe som sikrer optimale vekstforhold. Hageselskapet samarbeider med analysefirmaet Eurofins som tar jordanalysene inn i sitt laboratorium. Skjema for innsending av jordprøve finner du her. Ønsker du en praktisk tolking av prøveresultatet utført av vår jordekspert, kryss av for dette på bestillingen. Husk å oppgi medlemsnummer på bestillingen. Prisliste jordanalyser. 

Hadeland Glassverk

Hyggelige tilbud på Glassverket for hagefolket. Også på Thorbjørnrud hotell og konferansesenter er det ting av interesse for hageinteresserte. Hagelag som ønsker seg en tur hit kan ta kontakt med hotellet for nærmere informasjon om hagebesøk, booking(at)thorbjornrudhotell.no. Tilbudet inkluderer et kåseri om stedet, hagevandring – og lunsj, gjerne i hagen, dersom været tillater.
Kombineres hagebesøket med en tur innom Hadeland Glassverk gir Hageselskapets medlemskort følgende fordeler:

  • Gratis inngang i Glasshytta og Glassmuseet
  • Halv pris på guidet omvisning for grupper (må forhåndsbestilles på: booking@hadeland-glassverk.no eller 61316619)
  • 10 % rabatt på egenprodusert varer

Juridisk bistand

Er naboens trær for høye, eller plages du av støy? Har du kjøpt hus eller hytte og oppdaget mangler? Skal du bygge på, eller har du mottatt krav fra grunneier om festeavgift? Hageselskapet har inngått et samarbeid med Langseth Advokatfirma DA som gir medlemmene adgang til 30 minutters gratis juridisk bistand over telefon. Alternativt en skriftlig vurdering, til offentlig godkjent minstesats på kr 970 + mva dvs. kr 1 212. For eventuell videre saksbehandling får man 15 % rabatt på advokatkontorets ordinære timesatser. Kontaktperson: advokat Einar Langseth.

Hageland Rom

10 % på alt som kjøpes gjennom nettbutikken. Slik gjør du for å få rabatt: Send inn ditt medlemsnummer tilcecilie(at)hagelandrom.no for å få aktivert din rabattkode i nettbutikken. Etterpå kan du bruke medlemsnummeret hver gang du handler og automatisk bli trukket 10 %.

Hagereiser

Det norske hageselskap arrangerer i samarbeid med Linnea Reiser, turer til spennende hagemål. Medlemmer får rabatt på disse turene.

Hageredskaper.no

Medlemmer i Hageselskapet får 20 % rabatt på alle hageredskaper fra DeWit, kjøpt gjennom nettbutikken. De har et bredt utvalg av nyttige redskaper, alle smidd i stål som holder seg skarpt. Slik oppnår du rabatten i nettbutikken til DeWit: Send ditt medlemsnummer i Hageselskapet til post@hageredskaper.no og vi sender deg rabattkoden.

Rabatt på Stena Line

Som medlem i Hageselskapet får du 15 % rabatt på strekningen Oslo–Frederikshavn. I tillegg får du opptil 10 % rabatt (avhengig av sesong) på andre strekninger. Stena Line har reiser til flere destinasjoner i Europa, se rutekart her: Stena Line rutekart. Kontakt marianne.sporstol@stenaline.no for å booke din reise. Oppgi ditt medlemsnummer. (Enkelte avganger kan være utsolgt, gjelder hovedsakelig i juli.)