Sommertur 17. juni

Sommertur 17. juni

I ÅR GÅR TUREN TIL BREKKE KOLONIHAGE (98 hager), TIL BREKKEPARKEN HVOR VI NYTER EN TO RETTERS MIDDAG, TIL HOELS HAGESENTER, SOM DRIVES AV 7. GENERASJON OG PÅ HJEMVEIEN TAR VI TUREN INNOM SONJA KJÆR SITT ØKOLOGISKE GÅRDSUTSALG.

VI REISER MED BUSS FRA GYLNARHEIM KL. 9.30

Kl 10.00 blir vi møtt av Bente Flathus. Hun bor i kolonihagen, og vil vise oss rundt og fortelle litt historie om kolonihagen, som har i alt 98 hager. Her blir det kaffe og kaker, og utrolig mye fint og se.

Vi vandrer så over til Brekkeparken, som ligger ved siden av, hvor vi nyter de flotte omgivelsene og den romslige hagen.
Kl.13.00 blir det en to retters middag, det blir wienersnitsel med tilbehør og hjemmelaget karamellpudding til dessert.

Ca kl 14.30 går vi på bussen, og kjører i fem minutter til Hoels Hagesenter. Der vil Yngvar Olsen ha klar kaffe og kringle til oss. Mens vi drikker kaffe, vil Yngvar snakke litt om historikken og driften av gartneriet, og så vil vi få utdelt rabattkuponger. Så kan vi gå rundt og se på det store utvalget av krukker, blomster, hagemøbler og figurer.

Ca kl 16.00 går vi på bussen igjen og kjører ca 10 minutter til Gjerpensdalen, hvor vi tar en tur innom Sonja Kjær sin økologiske gårdsbutikk. Sonja dyrker alt selv og for hånd. Her må vi ha kontanter med, hvis vi har lyst til å handle litt.

Så kjører bussen hjem til Kvelde igjen. Hjemturen tar ca 40 minutter.
Vi er nok i Kvelde ved seks halv syv tiden.

Pris for turen med all bevertning inkludert er kr 500,-
Det kan betales i kontanter på bussen, eller settes inn på
hagelagets kontonummer 2440 21 32120

BINDENDE PÅMELDING TIL INGER MARIT DALHAUG, MOBIL 938 38 648     INNEN 10 JUNI.

Alle er velkommen!    Sol……………….er bestilt!

Hilsen Kvelde og Hvarnes hagelag