Inspirasjonskveld om foredling av frukt, bær og grønnsaker

Inspirasjonskveld om foredling av frukt, bær og grønnsaker

22.august kommer Gunda Djupvik til Trondheim for å snakke om foredling av frukt, bær og grønnsaker! Gunda har skrevet flere bøker om temaet, og hun safter og sylter selv på gamle og nye måter! Kom og bli inspirert, og få nye ideer til hva du kan gjøre med dine avlinger!

22.august kommer Gunda Djupvik til Trondheim for å snakke om foredling av frukt, bær og grønnsaker! Gunda har skrevet flere bøker om temaet, og hun safter og sylter selv på gamle og nye måter! Kom og bli inspirert, og få nye ideer til hva du kan gjøre med dine avlinger! Hvis du har noe i hagen som du ikke har funnet et bruksområdet for ennå, blir det anledning til å spørre Gunda denne kvelden.

Sted: Tempe Bydelshus, Valøyveien 7 i Trondheim

Tid: Torsdag 22.august kl 18

ANGÅENDE PARKERING, MERK DETTE:

Selve arrangementet er i Valøyvegen 7. På grunn av offentlig regulering av gateparkering, er det dessverre ingen parkeringsplasser der.

Parkering under arrangementet er lagt til Tempeveien 19 (BN Entreprenør AS) og Tempeveien 21 (Lauguna Fabrikker AS) Se kart under. Det vil stå folk som kan orientere om hvor man kan parkere både i Valøyveien 7 og i Tempeveien 19/21. 

Om du har spørsmål til arrangementet kan du ta kontakt med leder i Leinstrand Hagelag, Astrid Haave, på tlf 95 93 15 21.

Velkommen til en spennende inspirasjonskveld!