DETTE MØTET ER AVLYST PÅ BAKGRUNN AV MELDINGA FRA REGJERINGA I DAG KL 14.00!!!! Torsdag 12.mars 2020 klokka 19.00 får vi i Bø og Sauherad hagelag besøk av Billy Lätt fra Bø. Han sier selv han er en ivrig hobbyornitolog fra «Tranelandet ved Hornborgasjøn». Han vil denne kvelden ta oss med inn i fuglenes spennende verden.

DETTE MØTET ER AVLYST PÅ BAKGRUNN AV MELDINGA FRA REGJERINGA I DAG KL 14.00!!!!   Torsdag 12.mars 2020  klokka 19.00 får vi i Bø og Sauherad hagelag besøk av Billy Lätt fra Bø. Han sier selv han er en ivrig hobbyornitolog fra «Tranelandet ved Hornborgasjøn».  Han vil denne kvelden ta oss med inn i fuglenes spennende verden.

Vi får høre om de fuglene vi finner i hagene våre akkurat nå og videre utover våren, sommeren og til sist til høsten da «sommergjestene» våre flyr sørover igjen. Hvordan oppfører de seg, hva og hvordan synger de og hvordan er deres overlevelsesstrategier. Han vil også si noe om hva de spiser og hvorfor, når og hvordan vi kan og bør gi mat til fuglene i våre hager.

Dette blir en hyggelig og spennende kveld og vi håper mange har lyst til å komme å få vite litt mer om småfuglene våre på Frivilligsentralen i Bø denne torsdagskvelden i mars.

Det blir 100 kroner i inngangspenger,

50 kroner for medlemer.

For dette får du deilige hjemmelagde kaker og kaffe og hyggelig prat med andre hageglade.

Velkommen til oss!