Hva skjer i Telemark 2019

Vårt felles aktivitetsblad Hva skjer i Telemark blir sendt ut til medlemmene våre i løpet av januar 2019. I Telemark er det nå 12 hagelag og du finne et rikt program med foredrag, åpne hager, studieringer, hageturer og andre aktiviteter i hagelagene i Telemark. Følg med hva som skjer i ditte hagelag og du er også velkommen til å besøke andre lag i fylket.

Vår visjon er å gi livskvalitet gjennom grønne opplevelser og dette tilbyr hagelagene med sine aktiviteter, som burde være av interesse for alle hageinteresserte. Det er 12 aktive og dyktige hagelag i Telemark. I nesten hver en krok i fylket vårt, har vi et hagelag med mange flinke og viktige hage mennesker. Hageaktivitetene skjer først og fremst i det enkelte hagelag, mens regionleddet bidrar med råd og informasjon på organisatorisk- og hagefaglige spørsmål.

Våre arrangementer er åpne for alle medlemmer også for deg som ikke er medlem. Her møter du hyggelige mennesker med felles interesser, nemlig hage og planter. I hagelagene i Telemark finner du hagemøter med lærerike foredrag, du kan være med på studiering om forskjellig tema innen hage. Du kan gå på hyggelig hagebesøk i vakre hager, hvor du treffer andre hagevenner og henter inspirasjon til egen hage. På plantebytte og plantemarkeder får du tak i billige og sjeldne planter. Vi drar på hageturer til spennende reisemål inn og utland. Handletur til hagesentra som gir deg god rabatt.

Har du spørsmål om vår virksomhet, eller ønsker å bli medlem, ta kontakt med nærmeste hagelag eller til Hageselskapet Telemark. Som medlem for du mange fordeler. Du får 10 utgaver årlig av landets største hagemagasin, Norsk Hagetidend, tilrettelagt for norske forhold pluss mange andre medlemsfordeler. Du finner mer informasjon og du kan melde deg inn i ditt lokale hagelag på Hageselskapets nettside www.hageselskapet.no.

Hageselskapet og de fleste hagelag i Telemark er på Facebook.
Der finner du mer detaljert informasjon om kommende møte, arrangementer og bilder fra aktivitetene våre. Du kan skrive inn innlegg og komme med spørsmål om hage og planter m.m.

Bli med og bestem hvem som skal få noe av Norsk Tippings overskudd!
Hvis du spiller Lotto, Tipping eller Joker kan du samtidig støtte ditt lokale hagelag. Ved hjelp av noen enkle klikk kan du velge din grasrotmottaker som får fem prosent av din spillinnsats – uten at det går utover innsats, premie eller vinnersjanse. Støtt ditt hagelag med din grasrotandel!
Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no

Hageselskapet Telemark har sitt årsmøte / organisasjonmøte 5. oktober 2019 i Vinje. Vinje og Tokke hagelag er vertskap.