Bø og Sauherad inviterer til årsmøte med påfølgende temakveld om permakultur! Den 3. oktober 2019 kl 19.00 samler vi oss på Frivilligsentralen i Bø.

Bø og Sauherad inviterer til årsmøte med påfølgende temakveld om permakultur! Den 3. oktober 2019 kl 19.00 samler vi oss på 	Frivilligsentralen i Bø.

En fin sommer er snart på hell og vi i Bø og Sauherad hagelag inviterer igjen til årsmøte med foredrag om permakultur der Sven Verbelen fra Universitetet i Bø vil komme og gi oss en liten innføring i denne spennende og spesielle måten å dyrke på.

Permakultur er en forkortning for permanent kultur. Etablering av noe vedvarende, med flerårige vekster. Det blir ikke brukt kunstig gjødsel eller sprøytemidler. Vekstene må beskjæres litt hvert år for at de ikke skal vokse deg over hodet, ellers skal ikke hagen trenge annet vedlikehold enn høsting. På Universitetet her i Bø har de en studenthage som prøver ut litt av dette.
Etter foredraget blir det hyggelig hageprat, kaker og kaffe og loddsalg med fine gevinster!
Inngangspenger 50 kr.
Vi vil gjerne fornye oss og tar imot alle innspill, ideer og tanker om framtida med stor interesse og håper dere vil hjelpe oss å finne fram til mennesker og saker som kan gi oss inspirasjon til gode foredrag og mange nye hagegleder!
Hvis du og eller noen du kjenner, kunne tenke dere å bli med oss å jobbe med hagelagssaker og nye prosjekter er dere hjertelig velkommen til oss og dere vil bli tatt godt imot!  Ta gjerne kontakt direkte med et av styremedlemene  eller på mail til hagelaget post@bosauhage.no.