Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

AVLYST! Medlemskveld på Kjærnsrød Gartneri må dessverre avlyses.

21 april kl. 18:00 - 21:00

DETTE ARRANGEMENTET MÅ DESSVERRE AVLYSES GRUNNET KORONAVIRUSET!
Vi beklager dette, men vi håper at vi kan gjennomføre arrangementet på et senere tidspunkt.
Mens vi venter på at arrangementer skal starte opp igjen kan vi alle kose oss med den hagen vi allerede har. Vi kan luke, rake, plante og så nye frø og løker / blomster og grønnsaker (løker og frø kan du også bestille fra hagelagets nettside, se forsiden www.hageselskapet.no )
Hageselskapets nettside har mye nyttig informasjon, kanskje du kan lære noe nytt ved en gjennomgang av denne?

Husk: vask hendene, og ta vare på hverandre 😉

 

KJÆRNSRØD GARTNERI
Kjærnsrød Gartneri er et gartneri på 9000m² med beliggenhet i hjertet av Østfold i Norge. Nærmere bestemt Svinndal, i Våler Kommune.

HISTORIE
Gartneriet ble grunnlagt i 1967 av Jon Gisle Rønning. Etter Rønning hadde drevet gartneriet med stø hånd i 40 år, kjøpte datter Anne Kari Moslått gården og gartneriet i 2007. Anlegget har opp gjennom årene blitt utvidet og modernisert, og fremstår i dag som et moderne veksthusanlegg med en årlig produksjon på ca 900.000 forskjellige potteplanter.

SALG OG PRODUKSJON
Produksjonen har hovedsakelig bestått av blomstrende potteplanter og sommerblomster.
Alle egenproduserte varer ble gjennom 15 år solgt på torget i Moss, i tillegg til hjemmesalg på gartneriet. Siden har di omsatt varer som blomstergrossist rundt i Østfold  i tillegg til hjemmesalg.
I dag selges hele deres produksjon gjennom landsdekkende grossister: Blomsterringen, Mester Grønn og Plantasjen. Hver av disse grossistene har sine spesielle serier med planter på gartneriet.

Vi i hageselskapet Våler og Svinndal er så heldige at vi får en privat omvisning i gartneriet, bli med å se hva som dyrkes. Du vil også få muligheten til å handle. Etter omvisningen blir det enkelt bevertning.

Sted: Kjærnsrød gartneri, Svinndallinna 373, 1593 Svinndal

Velkommen!

Detaljer

Dato:
21 april
Tid
18:00 - 21:00
Hendelse Kategori:
Personvern og cookies