Påskehilsen 2020

Vi har lagt bak oss noen spesielle uker. Mange planlagte, flotte hagelags-arrangementer har måttet avlyses. Samtidig blir blir spennende å se om utendørs arrangementer kan gjennomføres når den tid kommer. Selv om helseministeren mandag 06.04. uttrykte at Norge har kontroll på viruset, er det likevel ingen ting som tyder på at vi får gjennomført hagelagsmøter med det første. 

 

Mange har uttrykt at det tross alt er positivt at pandemien nådde oss på denne årstida. Vi kan være mye ute og vi som har fått bare bakker, kan drive med beskjæring og nyte disse kjærkomne vårblomstene som dukker opp og gjør oss så glade. Det fine været setter vel også fart på snøsmeltinga hos de som fortsatt har hvite bakker.

Forskningsmessig er det konkludert med at hagearbeid er godt både for fysisk og psykisk helse. Da tror vi at det også påvirker immunforsvaret vårt!

Som et lite tips, vil vi gjerne dele Gjøvik hagelags idè om nettbasert studiering. Det blir “møte” via Messenger og bildedeling i Facebook gruppe. Kanskje en mulighet for flere?

Påskehøytida står for døra. Det finnes mange tilbud om konserter og gudstjenester på nett. Søk det som du opplever gir deg påfyll!

Vi i Hageselskapet Oppland ønsker dere alle

GOD PÅSKE!