FOREDRAG OM DRIVHUS

FOREDRAG OM DRIVHUS

Gartner og mangeårige lærer på Staup gartnerskole og Mære landbruksskole, Torbjørn Guddingsmo holder fire foredrag for å inspirere og gi oss kunnskap om drivhus.

 

DRIVHUS

Stort og smått, godt og varmt

Foredragsturne med Torbjørn Guddingsmo 2020

Hageselskapet i Nord-Trøndelag har hvert år, i lag med våre 16 lokallag, en foredragsturne med et valgt tema. Temaet for årets foredrag er drivhus. Gartner og mangeårige lærer på Staup gartnerskole og Mære landbruksskole, Torbjørn Guddingsmo holder fire foredrag for å inspirere og gi oss kunnskap om drivhus.

Sted og dato for foredrag:

STJØRDAL, 3. mars kl 18.00 på DABA Cafè, Søndragata 4.

OVERHALLA, 10. mars kl 18.00 på låven hos Kristian Stene, Svalivegen 4.

VUKU, 12. mars kl 19.00 på Kjerkstuggu.

KOLVEREID 17. mars kl 18.30 på Gammelbanken

Torbjørn Guddingsmo gir oss konkrete tips og inspirasjon til selv å starte opp med drivhus, eller forbedre det vi allerede har.

Foredraget vil ta for seg enkel plantefysiologi, hvordan en plante er bygd opp og fungerer. Vi får lære om de faktorene som påvirker plantevekst, og hvordan dette kan optimaliseres og styres i hobbyveksthus.

Vi får kunnskap om ulike typer drivhus, om isolasjon, om fordeler og bakdeler med ulike typer materiale på drivhus, plassering av drivhuset i forhold til tre og hus, hva er den beste grunnen i et drivhus og hvordan kan vi beskytte fra den sterkeste og varmeste sola.

Finn Hageselskapet Nord-Trøndelag og de lokale hagelagene på Facebook for mer informasjon om det enkelte foredrag.

Velkommen til en trivelig kveld i lag med hagevenner!