Suppekokerkveld

Suppekokerkveld

For 4. år på rad arrangerte Molde og Omegn Hagelag suppekokerkveld på Skjevik barne- og ungdomsskole.

“Kokkelaget” på 9 besto av 4 menn og 5 damer.  Målet for kvelden er å lage supper basert på egne produkter. Denne gangen ble det gresskarsuppe og grønnsaksuppe.

Kvelden startet med kaffe, eplekaker og hermetisk plomme, mens vi planla hva vi skulle lage. Det ble en trivelig oppladning der vi ble enda bedre kjent med hverandre. Det ble også utvekslet mange gode oppskrifter.

Så var det full fart rundt grytene. Grønnsakene ble kuttet opp og alle ingredienser havnet i gryta. Koking, røring og prøvesmaking – og vipps så var suppene ferdig.

Den som trodde det ble litt til overs etter måltidet tok skammelig feil. Til suppene ble det også servert hjemmelaget flatbrød og eplejuice.

Vi var bare 9 stk – resten av våre 250 medlemmer kan bare angre på at de ikke kom.