Fylkesturné 2020

Fylkesturné 2020

Hageselskapet Møre og Romsdal arrangerer hvert år Fylkesturné der en foredragsholder inviteres til hagemøter i lokallag i fylket. Man forsøker å variere hvilke hagelag som får besøk det enkelte år.

I år er vi så heldig at roseentusiast Toril Linnerud har takket ja til å holde tre foredrag i fylket i 2020, nemlig den 14., 15. og 16 april. De fleste vil kjenne henne igjen fra en flott reportasje i Norsk Hagetidend i juni i år.

Toril vil holde foredraget «Roser i samplanting», samt litt generelt om planting, stell og gjødsling av roser. Hun vil også si noe om hvor de forskjellige rosene passer i sone 3 – 5.

Toril Linnerud har vært lidenskapelig interessert i roser i over 25 år. I 2007 flyttet hun til Vollen i Asker hvor hun har bygget opp en hage med over 200 roser i samspill med blant annet klematis og stauder. Hun er leder i Norsk Roseforening og redaktør for Rosebladet. Tidligere har hun i en årrekke vært aktiv i roseforeningens lokale avdeling i Oslo og omegn. Hun er hobbyfotograf og foredragsholder og har tidligere også vært skribent i Rosebladet.  Du får et innblikk i hagen hennes ved å ta en titt på bloggen hennes: torilsgarden.blogspot.no/.

Foredrag koster kr.2500,- pr kveld og betales av lokallaget.Andre kostnader dekkes av Fylkeshagelaget.

Hagelag som ønsker besøk i 2020 bes melde fra til Aud Teilgård innen 24.oktober 2019, på mail: audit@online.no

Dette blir vel vert å få med seg!