Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Foredrag om spiselige vekster ved Stephen Barstow

23. mai 2018 kl. 19:30 - 22:00

100 kr

 

Stephen Barstow lever av hagen sin. Bokstavelig talt. Med over to tusen spiselige vekster har han til og med satt verdensrekord.

I Malvik utenfor Trondheim finner du en av verdens mest forunderlige og næringsrike hager. Denne hagen livnærer også en av verdens mest næringsrike menn. Stephen Barstow, opprinnelig engelskmann og til daglig havbølgeforsker, tilbringer hvert ledige øyeblikk i denne oasen med planter fra alle verdenshjørner som han selv har hentet hit. Det vekker både nasjonal og internasjonal interesse.

I dag, som alle andre dager, står det salat på menyen. Og salaten hentes selvfølgelig fra hagen. Det er ikke for ingenting at Stephen er verdensrekordholder i å lage og spise salat med flest mulig ingredienser fra egen hage. I 2003 komponerte og spiste han en salat med 537 ulike planter, og foreløpig har ingen vært gale nok til å utfordre ham, mener han selv. Stephen sniker seg inn i hagens mange hjørner og kroker og plukker det som andre vanligvis nøyer seg med å se på, eller i verste fall anser som ugress.

(Tekst og bilde er hentet fra reportasje i Hagetidend og Det norske Hageselskap sine nettsider)

Detaljer

Dato:
23. mai 2018
Tid
19:30 - 22:00
Kostnad:
100 kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Herdhuset
Vestmoa 21
6018 Ålesund, Ålesund 6018 Norge
+ Google-kart
Personvern og cookies