4-7.mars Maria Berg Hestad fra Det grønne skafferiet er i Hordaland!

Har du lest om Det grønne skafferiet i Det Norske Hagetidend? Nå kan du høre Maria Berge Hestad fra Det grønne skafferiet I fire hagelag nå i mars! Laksevåg hagelag: 4.mars Fana hagelag: 5.mars Odda hagelag: 6.mars Os Hagelag: 7.mars... Sjekk FB til de ulike hagelagene for å tidspunkt og sted

Har du lest om Det grønne skafferiet i Det Norske Hagetidend? Nå kan du høre Maria Berge Hestad fra Det grønne skafferiet I fire hagelag nå i mars!
Laksevåg hagelag: 4.mars
Fana hagelag: 5.mars
Odda hagelag: 6.mars
Os Hagelag: 7.mars
Sjekk FB til de ulike hagelagene for å tidspunkt og sted

“Selvforsyning på eneboligtomt – dyrk alle grønnsakene familien trenger” ved Maria Berg Hestad.
Maria er trebarnsmor, jobber som sivilingeniør og er fast spaltist i Norges størst hageblad; Norsk Hagetidend. På fritiden dyrker hun alle grønnsakene familien på fem har behov for i store deler av året. I dette foredraget forteller hun hvordan hun tenker for å kunne klemme ut maks avling over lang tid fra den 300 kvadratmeter store kjøkkenhagen, hva er de enkleste grødene å bli selvforsynt på og hvordan familien spiser. Det blir også en bolk om hvordan hun skaper en mest mulig bærekraftig kjøkkenhage, basert på lokale ressurser, samtidig som det sparer både tid og penger.