Praktisk info til deg som er hagevert

Praktisk info til deg som er hagevert

Vi setter stor pris på at du raust åpner din hage for kjente og ukjente søndag 28. juni. De fleste av oss stresser nok litt når vi skal ha gjester, men vi vil berolige deg dersom dette er første gang du er med. Hagefolk er blide, vennlige mennesker som ikke kommer innom for å sjekke om det er tilfredsstillende luket eller om plenen er nyklippet. Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere er svært likelydende: Det var ganske hektisk – og veldig morsomt!

Ofte glemmer man de aller nærmeste, så husk å invitere familie, venner og naboer også. Mange av hagelagene våre bistår medlemmene sine med praktisk hjelp i forbindelse med arrangementet, så ta gjerne kontakt med ditt lokale hagelag og hør om de har et opplegg for dagen.

Hvordan du velger å avvikle dagen bestemmer du selv. Du kan by på kaffe og en kakebit. Ingen forventer servering, så du kan gjerne ta litt betalt for dette! Noen selger produkter fra egen hage, som honning og syltetøy. Populært! Men det holder lenge å ønske velkommen og svare på spørsmål om hagen, og dem er det ofte mange av.

1000 åpne hager LOGO

Åpningstiden bestemmer du selv. Hageselskapet foreslår en åpningstid fra kl 12 til 17.

Har du lagt ut bilder på presentasjonen av hagen din? Det øker publikumsinteressen, så det er veldig lurt!

Vi sender deg profileringsmateriell i forkant slik at du kan merke hagen din. Du får tilsendt:

  • Små profileringsflagg til bruk ved inngang og i hagen
  • Klistremerker med Hageselskapets logo til å feste på tøy (ikke på skinnjakke!) for å synliggjøre hagevertskapet og eventuelle hjelpere.
  • Vervebrosjyrer for de som skulle ønske å bli medlem i Hageselskapet. De fylles ut og stikkes i en postkasse av de som er interesserte. Porto er betalt. Eller man melder seg inn via hjemmesiden vår. Kanskje er hagelaget ditt på plass og hjelper til med eventuell verving dersom de har anledning?Plakatmal til 1000 åpne hager
  • Vi lager også en elektronisk plakatmal som man printer selv og bruker i lokalmiljøet til skilting eller på oppslagstavler.

Her kan du laste ned arrangementets logo: 1000 åpne hager LOGO

Har du spørsmål, ta kontakt med oss!

Lykke til med arrangementet!