Hobbyhage

Her finner du oss

Åpningstider

  • Besøkshage
  • Medlemshage

Da vi flyttet hit i 2011, var en hage på nesten 2 mål ganske ustelt. På oversida var den nedgrodd av busker, og på nedsida var det 6 ensomme bærbusker midt i plenen. I løpet av de 8 årene vi har bodd her, har vi skapt et eget paradis med både nyttige vekster, drivhus og prydplanter/busker/trær. Hagen er delt i rom: kjøkkenhage med nyttige vekster, og mange rom med diverse blomster og busker.
Vi er glad i å eksperimentere og prøver ut nye planter som vi sår/planter selv (f.eks artisjokk, aubergine, druer, ). I hagen er det mange stauder og prydtrær og busker, som blomstrer på forskjellige tidspunkter.
Det er viktig for oss at hagen er fargerik og frodig, og at alt levende skal trives her gjennom hele sesongen. Vi har stadig nye prosjekter, og hagen er i utvikling og forandring hele tiden.

Spesialitet i hagen

Her har vi plass til både nyttige vekster og prydplanter. Hagen er delt i rom hvor vi kan drive med forskjellige ting og kose oss med forskjellige vekster. Alt som er gjort i hagen, gjorde vi selv ved hjelp av spade, og etter hvert jordfreser - dette er vi veldig stolte av. Vi er opptatt av miljø og dyreliv, derfor prøver vi å tilrettelegge alt vi har i hagen for insekter, fugler og dyr. Av den grunn bruker vi ikke kunstgjødsel.