Furulunden

Her finner du oss

Åpningstider

  • Besøkshage
  • Medlemshage

En hage til rekreasjon og oppmuntring

Rund furua i hagen furulunden.noHøstormedrue og Høstanemone i sameksistens i furulunden.noOversiktsbilde av hagen - furulunden.noPerspektiv av hagen - furulunden.noSirkel ved inngangspartiet - furulunden.noStilleben fra hagen - furulunden.noBed rundt furua - furulunden.no

 

 

Vi har bebodd denne hagen siden sommeren 2012. Den består av en forhage og en bakhage med veldig forskjellig uttrykk. Mangt har skjedd siden vi flyttet hit. Ny terrasse, ny sirkel i brostein, nye blomsterbed, hekk. Jeg er opptatt av å kreere, og tenker fort farger, form og struktur. Dessuten er jeg opptatt av at insekter skal ha mye å leske i seg. I vår hage brukes det mye kompost fra egen kald- og varmkompost. Det brukes ikke gift i hagen, slik som sprøyting o.l. Liker at hagen kan være en lise for sjelen. Til rekreasjon og oppmuntring.

 

Spesialitet i hagen

Jeg er opptatt av av farge-, struktur- og plantekombinasjoner. Jeg bruker mye kompost fra egne kilder og liker godt at insektene trives her. Å lage rom og sitteplasser ønsker jeg også skal prege Furulunden.