Om 1000 åpne hager

Om 1000 åpne hager

Hageselskapets 1000 åpne hager er dagen da hageeiere landet over slår opp hageporten og byr kjente og ukjente inn til et hagebesøk. Søndag 28. juni 2020 går arrangementet av stabelen for syvende gang – og på menyen står hageglede, inspirasjon og erfaringsutveksling.

Alle kan delta med egen hage og det er ikke noe krav om medlemskap i Hageselskapet. Offentlige og private hageanlegg er også varmt velkomne. Hagebesøkene er gratis og alle er velkomne!

Den grønne bølgen ruller videre. Kjøkkenhagen er kommet til heder og verdighet igjen. Du finner den i hagen – i skjønn forening med prydblomster – på balkongen eller i en hageparsell. Mellom boligblokker dukker det opp pallekarmer med grønnsaker, bærbusker og kryddervekster – stelt av ivrige beboere. Vi bor tettere og tradisjonell hage er ikke en mulighet for alle. Balkonghagen er den nye hagen!

1000 åpne hager er så visst ingen konkurranse i velholdt plen! Den grønne interessen omfatter det vakre og staslige, det spiselige, samlemanien, hjemme-entreprenørprosjektene, vilter oppfinnsomhet, frodighet, ”hyggelige, koselige hager” – og en sunn porsjon ugress.

 

Velkommen til Hageselskapets 1000 åpne hager!