Program for våre aktiviteter 2020

NEDRE EIKER HAGELAG – 2020

Hei alle sammen. Denne vinteren er vel den rareste av alle. Hm. Vår i januar. Vel vi får håpe at alt ordner seg til slutt og at vår og sommer blir som det skal etter hvert. Vi vil ønske dere velkommen til et nytt hageår og har snekret sammen et program som vi håper der har lyst til å delta på. Vedr. tur så er den ikke ferdig enda, men vi håper vi klarer å få til en tur i august. Følg med på møtene eller på facebook der vil dere få beskjed.

11. Februar kl. 19.00 – Mjøndalen kirke. – Haging med lave skuldre. – Hege Bendiksby kommer og vil snakke om hageglede og grønn galskap, om å skape mye hage med begrensede midler og om å tjuvstarte våren med vintersåing av stauder, grønnsaker og sommerblomster. Et supert foredrag å starte året med. 

24. Mars kl. 19.00 – Mjøndalen kirke. – Kjøkkenkompostering – Bokashi kurs – ved Linn- Kristin Haug Bjørklund som også er blomsterdekoratør. Hun vil lære oss hvordan vi enkelt og smart kan omdanne matavfall til næringsrik jord og gjødsel på få uker. Spennende 

28. April kl. 19.00 – Mjøndalen kirke. – Roser – Hesleberg Gartneri på Vollen er et supert gartneri med forkjærlighet for roser og klematis. De kommer og forteller om sine roser og hvordan stelle dem. Vi har også planer om å besøke de i mai. 

?? Mai Handledag med medlemsfordeler 20 % på alle kjøp, på Plantebørsen Brødrene Bergem AS. For dato se www.hageselskapet.no

26. Mai kl. 17.00 TUR til Hesleberg gartneri – ved Vollen i Asker. Vi møtes på Wildenveys plass i Mjøndalen og kjører sammen. (fyller opp bilene)

28. Juni kl. 11.30 – 1000 – Åpne hager – TUR – Vi har planer om å besøke noen hager på Modum. Vi møtes på Wildenveys plass i Mjøndalen og kjører sammen. (fyller opp bilene)

16. August TUR – Vi prøver å lage en tur. Info kommer senere.

29. Sept. kl. 19.00 – Mjøndalen kirke. – Fermentering – Ingvild Portaas ( Portaas bedre helse) kommer og vil lære oss om denne sunne måten å behandle grønsakene våre på.

27. Oktober kl. 19.00 – Mjøndalen kirke. -Årsmøte – Vi får også besøk av Hanne Knudsen fra Solliafarmen honningprodukter. Hun kommer og forteller om produktene (nye og gamle) sine og har med honning for salg. Så kos med torgboden inn i peisestua.  Du finner henne også på Facebook.

24. Nov. kl. 19.00 – Mjøndalen kirke. – Julemøte – Vi får besøk av Blomster–Svein. Svein Åge Opsahl fra gartneriet på Grette i Lier. Han skal snakke om juleroser og har med planter for salg. Du finner Blomster-Svein på Facebook.

Alle møtene er i peisestuen, Mjøndalen kirke kl. 19.00, om ikke annet er nevnt.
Møtene er gratis. Vi serverer kaffe og kaker, og ønsker både medlemmer og ikke
medlemmer  velkommen.

Med vennlig hilsen

Berit Engebak
Leder

tlf. 92 88 72 73. mail. beritenge@gmail.com

Kirsti Kristiansen tlf. 95 77 51 16. mail kirstijokr@gmail.com
Sekretær

Vi er også på Facebook. 