Konnerud Strømsgodset hagelag inviterer med Tommy Tønsberg

Med Tommy Tønsberg til å ta for seg anlegg av bed og kasser ønsker Konnerud Strømsgodset hagelag nye og gamle hagevenner velkommen 17. februar. Strømsgodset hagebrukslag er nedlagt. Nå er det ett felles hagelag med over 70 hagelagsmedlemmer på sørsida av Drammenselva. Med mange tusen tak, balkonger og hager i Drammen kan det bli mange fler!

Konnerud Strømsgodset hagelag tror at mange i  Drammen ønsker å skape en vakker hage, enten plassen er stor eller liten – enten man har hage, balkong, tak eller gårdsrom.   Vi er glad for å få hageforfatter og staudegartner Tommy Tønsberg til Drammen 17. februar kl 1900 på Lassebakken grendehus for å ta for seg anlegg av bed og kasser.

Tommy Tønsberg innleder om  bed og kasser. Han forteller om hva slags frø og planter som kan gi gode resultater og tar for seg dyrking av blomster og grønnsaker på liten plass.

Den inspirerende Tommy Tønsberg er staudegartner og hageforfatter. Sammen med Kenneth Ingebretsen driver han staudegård og firmaet Garden Living.  Tønsberg har tidligere vært redaktør av Norsk hagetidend.