Velkommen til plantesalg og et helt spesielt hagebesøk, søndag 7. juni

Velkommen til plantesalg og et helt spesielt hagebesøk, søndag 7. juni

Bærum Hagelag har gleden av til å invitere alle hageentusiaster til plantesalg og hagebesøk i en hage utenom det vanlige.

Bærum Hagelag har gleden av til å invitere alle hageentusiaster (man trenger ikke være medlem) til plantesalg og hagebesøk i en hage utenom det vanlige. NRK hadde planlagt å filme denne hagen i sommer for å kunne vise til neste års sesong av «Hagen min», noe som ble utsatt på grunn av koronasituasjonen. Vi kan nå nyte en villahage i engelsk design med mye hard landscaping, flere rom, vann, samplanting og kreative praktiske løsninger. Dette er unik mulighet til å besøke en hage som aldri tidligere har vært åpen.

Ettersom det årlige plantemarkedet på Wøyen Gård er avlyst i år, vil vi holde tradisjonen med plantesalg ved å flytte det til Gro sin hage. Det vil som vanlig bli salg av kortreiste kvalitetsplanter, dyrket og donert av hagelagets egne medlemmer, samt noen flere godbiter. Dere vil få muligheten til å spørre de engasjerte hagelagsrepresentantene om tips og råd. Gro kommer også til å ha omvisning, hvor hun vil dele sine erfaringer.

Tid og sted

Søndag 7.juni kl. 11-14 i Gro og Jesper sin hage på Østerås/Eiksmarka, Vestjordet 13, (NB Inngang Otto Ruges vei). Det er gode parkeringsmuligheter på Østerås Kjøpesenter, som ligger 400 m fra hagen.

Plantemarkedet er vår viktigste inntektskilde. Det gir oss muligheten til å fortsette og invitere dere til spennende temakvelder, hagevandringer og sommerturer. Det er derfor et viktig arrangement for oss, og vi håper så mange som mulig ønsker å ta seg turen.

Betaling

Inngangspenger kr 100,-

Vi tar imot både Vipps og kortbetaling (NB Vi tar ikke imot kontanter).

Alle inngangspenger og inntekter fra salg av planter vil gå til hagelaget.

Ønsker du å bidra med planter til årets salg, kan du levere på Lysaker eller Østerås. Levering av planter vil skje i uke 26 (frem til lørdag 6. juni) på følgende adresser:

Johanna, Solliveien 42, Lysaker. Mobil: 970 23 167
Gro, Vestjordet 13, Østerås. Mobil: 480 52 778
Hanne, Fururabben 11D, Østerås, mobil 414 02 585

Dette er første gangen vi holder et slikt arrangement i en privat hage, og vi vil følge forholdsregler etter myndighetene sine anbefalinger, om avstand og maks antall besøkende i hagen av gangen.

Dette vil vi klare sammen – vi håper alle kan bidra til en hyggelig og smittefri opplevelse.