Profilklær

Her kan hagelag bestille klær med Hageselskapets logo. Alle priser er inkludert mva. Porto og ekspedisjonsgebyr kommer i tillegg. Dette er et krav fra vår leverandør for at vi skal kunne tilby oppgitt pris på plaggene. Ny bestillingsfrist kommer.

Vi vil minne om fristene i nyhetsbrev til tillitsvalgte. Beregn 2 ukers produksjon pluss postgang.

Allværsjakken er tilbake i et begrenset tidsrom. Den gamle fleecejakken er gått ut av sortimentet, men den nye fleecejakken er en utmerket erstatning.

OBS!

Størrelsesskjema for profilklær
Finn riktig størrelse her

Spar penger – lag samlebestilling

Viktig informasjon fra leverandør: Det tilkommer porto + ekspedisjonsgebyr på kr 80,–  for hver bestilling. Vi anbefaler derfor ikke bestilling av kun ett eller to enkeltplagg, da dette blir uforholdsmessig dyrt! Hagelaget bør samle opp til større bestillinger for å begrense tilleggskostnadene. 

Det finnes ikke et lager med profilklær. De produseres etter din bestilling, dvs. påføres logo. Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post fra leverandør. Sjekk at denne er riktig.

Bestillingen er bindende og må betales. Det er viktig at pakker hentes på Posten. Uavhentede pakker går i retur til avsender, som belastes returporto. Denne vil mottaker måtte dekke.  

Se skjema for riktig størrelse til høyre. (Skjemaet kan også lastes ned her)