Nytt Hagetidend underveis

I disse dager sendes en flunkende ny og vårlig utgave av Hagetidend ut til alle våre medlemmer. Innholdet spenner vidt – fra magnoliablomstring på Vestlandet til kunsten å fermentere grønnsaker.

Med mars kommer vårfornemmelsene. Det er på tide å planlegge grønnsakhagen, kanskje skal vi prøve å dyrke på økologisk vis i år? Forhåpentlig vil avlingen bli både god og stor – så stor at noe av den kan fermenteres til senere bruk? Denne utgaven av Hagetidend tar opp begge disse temaene og viser trinn for trinn hvordan du skal gå fram for å lykkes.htnett

Innerst i Ryfylke, i Suldal, passer Karl Lalid på magnoliatrærne sine. Etter mange år har han funnet fram til de variantene som tåler norske forhold best. Og i denne utgaven av Hagetidend deler han av sin kunnskap.

Vi har også besøkt Ingeborg Kringeland Hald som bor og dyrker sin sønnavindshage i Haugesund med de utfordringer og gleder det gir.

Ellers frister vi med overdådig rododendronblomstring, hagepiker som lager stier, nyttige designtips og mye mer!

Kommer i salg fra 2. mars.