Nytt Hagetidend på vei!

Endelig, etter å ha ventet helt siden november, kommer et rykende ferskt Hagetidend til alle våre medlemmer.

Selv om det fortsatt er svart vinter, er dagene i ferd med å bli lysere og det kribler i fingrene etter å komme i gang med våronna. De mest utålmodige (og også tålmodige) har allerede sådd de første frøene, oftest chili og blodbeger. Har du lyst til å prøve å så chimg_3858ili, men vet ikke helt hvordan du skal gå fram, har vi en grundig artikkel om nettopp dette  i denne utgaven.

espever-3
Espevær. Foto: Irene Jacobsen

Ellers frister vi med en sommerlig artikkel om Espevær, et værhardt, men frodig øysamfunn i Hordaland, oldemors stauder som er blitt populære igjen, en presentasjon av noen av årets nye frø og ikke minst – to nye serier: Hagepikene, Kari og Nina, to friske jenter som snekrer og støper ting til og i hagen, samt Yvette Jansen Rudlangs nye serie om konservering, å ta vare på alt det vi har dyrket fram.

Våre faste spalter er selvsagt med, både hagedesignerens forslag til gode løsninger, fristende matoppskrifter med råvarer fra kjøkkenhagen, spørsmål og svar og nyheter fra Hageselskapet.