Rabatt på hagereiser

Spennende reisemål over hele verden for aktive voksne. Medlemmer av Hageselskapet og deres ektefeller/samboere får kr 600 i rabatt på alle reisene. Oppgi ditt medlemsnummer ved bestilling.

linneaVi er spesialist på rundreiser med hovedfokus på hage og kultur. Vi har arrangert hage- og blomsterreiser siden 1995. Våre guider er autoriserte og bor i landet vi besøker. Vi har med reiseleder fra oss. Vi legger vekt på at reisene skal ha variert program med innslag av andre severdigheter, gode hoteller og varierte måltider.

På turene er det med folk fra hele landet, alt fra de som har store hager, til de som kun har en kasse på terrassen. Alle kan delta på våre turer. Det flotte er at alle deler en felles interesse, som gjør at stemningen alltid er god. Vi tar oss tid til å se de vakre detaljene! Våre turer går i et tempo som gir tid til nytelse. Våre dag til dag programmer publiseres fortløpende på våre nettsider. Vi oppdaterer med nye reiser igjennom hele året. Du kan gjerne få tilsendt program på papir.

Ta kontakt!

E-post: post@linneareiser.no

Tlf: 91 83 05 75

http://www.linneareiser.no/